SLITER DU MED MAGEPROBLEMER?

- Da bør du prøve Peptid+ GRATIS* før julen ringes inn!

NB! TILBUDET GJELDER KUN TIL 26.11Ja takk! Send meg gjerne en startpakke med Peptid+ 30 dager forbruk, og betaler kun 49,- i porto og ekspedisjon!Ja takk, jeg vil gjerne ha GRATIS* 30 dagers forbruk av Peptid+. (Jeg betaler kun 49,- i frakt). Jeg er ikke forpliktet til videre kjøp, men jeg blir med denne bestillingen abonnent. Eventuell oppsigelse må finne sted to uker før ny forsendelse (hver annen mnd.) ved å kontakte kundeservice. Ordinær levering koster kun 198,- per mnd. Totalt 396,- (inkl. frakt) for to mnd. forbruk. Vi er tilgjengelig for deg om du har spørsmål!
Peptid+ kan hjelpe deg

  • Lei av hard/løs mage?
  • Lei av å være oppblåst?
  • Ønsker du å gå ned i vekt?
  • Ønsker du en bedre fordøyelse?
  • Ønsker du bedre proteinopptak?

Produsert i Norge med kun norske råvarer!


Overlege Høstmælingen anbefaler

“Vær tålmodig når du prøver Peptid+. Det kan ta fra få dager til fire måneder før man oppnår optimal effekt”


Akkurat nå kan du prøve Peptid+ GRATIS*
i 30 dager du betaler kun porto på 49,-


“Nå er jeg inne i min andre boks med Peptid+ og fant til min store overraskelse ut at jeg ikke har våknet med magevondt på flere netter!”

Eli Kristin Gjervan (71)
Horten

Les mer

Peptid.no er Trygg E-handel sertifisert